Alingsås Krav Maga logotype
Kravmaga Slideshow04

Schemalagd gruppträning på kvällstid

Träning under schemalagda pass på kvällstid. Detta är den vanligaste formen av träning för de allra flesta som tränar självförsvar. Denna träning hålls på Norrlandsgatan 4 i Judoklubbens lokaler i Alingsås.
Gemensam gruppträning på tisdagar och torsdagar kl 19:45 - 21:15..
Alla oavsett tidigare erfarenhet är välkomna att anmäla sig. Ta med en vän och lär er att försvara er tillsammans.

Schemalagd gruppträning på Lördagar (5 tillfällen)

Vi kommer hålla gruppträning efter ett nytt koncept, ett grundpaket i realistiskt självförsvar. Paketet består av 5 st längre pass på 3-4 timmar där ett specifikt tema behandlas varje gång.

Vi har fått frågan, går det att lära sig effektivt självförsvar utan att träna kontinuerligt flera dagar i veckan. På den frågan svarar vi kort och koncist, Ja. Många som är intresserade har jobb och familj för att inte nämna bekanta och andra träningsformer m.m.

Vi erbjuder ett begränsat antal deltagare att delta i vad vi påstår vara Västra Götalands effektivaste självförsvarsgrupp, med upp till 6 träffar och tot 24 timmar.

Inga förkunskaper krävs för att från första stund ta till sig av vårat unika upplägg.
I priset ingår medlemsavgift och tillhörande försäkring.
Pris 1 000 kr Rabatterat pris se "Rabatt" nedan.

9/9 - Grunder
30/9– Försvar mot olika attacker (stående)
21/10 – Försvar mot olika attacker (mark)
11/11 – Försvar mot vapen och tillhyggen
2/2 - Scenarioträning

kravmaga traning

Introduktionskurser

Kurser av varierande omfattning, allt från två timmar till heldagar. Kurserna ger grundläggande kunskaper och färdigheter i hur man skyddar sig på ett effektivt och enkelt sätt. Kortare kurser av detta slag kan också vara intressant för teambuilding, personalklubbar eller olika former av nätverksaktiviteter.
Kontakta oss om du vill veta mer.

Priser

Terminsavgiften för alla träningspass inkl Lördagspassen 1 200 kr
Lördagsträningen kostar 1 000 kr per termin.
Att provträna en gång är gratis på vardagarna. Helgpassen kostar 100 kr att provträna ett tillfälle (annars 200 kr / tillfälle för enstaka träningspass) då det är 3-4 timmar träning.
Kostnader för introduktionskurser och kurspaket anpassas efter målgrupp, innehåll och omfattning.

Rabatt

Vi erbjuder rabatt på träningspriset för fortsättarelever, studenter, långtidssjukskrivna, arbetssökande och till anställda på företag som har avtal med oss. Utöver det kan vi även ge grupp- och familjerabatter. Kontakta oss för mer information.

Åldersgränser och andra krav

Vi har en åldergräns på 18 år. Med skriftligt godkännande från målsman kan du få träna från det att du fyllt 16 år. Du ska inte förekomma i belastningsregistret.

Olycksfallsförsäkring

De som är med och tränar och betalt medlems-/träningsavgift är också medlemmar i Aktiv Ungdom som tillhandahåller med bl.a. en försäkring som gäller under träning. Denna försäkring ingår i kostnaden för träningen hos oss.

Kläder och utrustning

Vi tränar i vanliga träningskläder (typ t-shirt och träningsbyxor). Skorna ska vara för inomhusbruk och vi rekommenderar brottarskor för stöd för anklarna. Ibland tränar vi utomhus och då använder vi vardagliga kläder beroende på yrke, fritidsvanor och personliga preferenser. Eftersom självförsvar innebär kontaktträning från början rekommenderar vi dig att så fort som möjligt köpa en suspensoar (grenskydd) samt ett tandskydd. Dels för din egen skull och för de andra eleverna som då kan träna med färre begränsningar. Du kan köpa all utrustning du behöver direkt av oss.

Senaste nytt

Självförsvar för tjejer - lördag 21 oktober

2017-10-04

Lördagen den 21 oktober kommer vi att ha en temadag med inriktning på Självförsvar för Tjejer. Kursen är öppen för alla tjejer från 18 år och uppåt. (16 år med...

Läs mer...

Nybörjarstart Borås Tis 21/8

2017-08-13

Äntligen Borås! Nu är det dags att på nytt starta med Krav Maga.Vi kommer att köra träning Måndagar och Onsdagar kl 19:45-21:00 i Friggahallen, Yxhammarsgatan 28, Borås med första passet på...

Läs mer...

Nybörjarstart Alingsås Tis 22/8

2017-07-18

Är du intresserad av att lära dig ett enkelt, effektivt självförsvar? Anpassat för den verkliga världen? Då är du välkommen att prova på Krav Maga i Alingsås.Tisdagen 22/8 kl 19.45 kör vi...

Läs mer...

Terminstart för Fortsättare 15/8

2017-07-18

Tisdagen den 18 augusti drar vi igång träningen för dig som tränat hos oss tidigare. Välkommen till en härlig höst hos Alingsås Krav Maga.

Läs mer...

Uppvisning Potatisfestivalen 17 juni

2017-05-31

Lördagen den 17 juni kl 12 kommer vi tillsammans med fyra andra kamsportsklubbar att visa upp oss på scenen i Åmanska Parken. Detta är ett bra tillfälle att få se...

Läs mer...

Krav Maga på Nordic Wellnes Alingsås 16/2

2017-02-08

Torsdagen den 16 februari kl 19.30 besöker Alingsås Krav Maga Nordic Wellness i Alingsås och ger en lektion i självförsvar. Mattias Skoog finns på plats för att ge dig guidning och...

Läs mer...